Wanna shoot some crows?

Igår kväll när restaurangen började gå mot stängning var det ganska lugnt i köket så vi började diska undan och rensa i köket för att slippa göra det idag. Hela familjen plus vi var inne i köket, mamma Kathrin är kocken, Ross hjälper till med lite allt möjligt och döttrarna hjälper även dem till och serverar när det är mycket på G sammtidigt. Men nu var det som sagt ganska lugnt så alla stod och diskade, torkade disk, ställde undan i kylen, plockade undan och sen fick jag och Joel fixa vår middag. Familjen är verkligen helmysig och otroligt generösa, dem stod och sa åt oss att ta massvis så vi inte somnade hungriga och Ross tyckte nog vi var lite för fesiga med maten så han stod och sa åt oss att "chips is good for you, specially for girls!" och även sås i mängder, haha!
(Chips är alltså strips för den som blev förvirrad)

Ross frågade sen om hur länge vi stannar och då vi sa att det inte är så länge till så blev han nog lite i tagen att vi skulle få göra något riktigt outbackigt så från ingenstans frågar han Joel "Do you wanna learn how to shoot some crows?", en överrumplad Joel - "ehm.. sure?!" samtidigt som vi alla andra står och böjer oss av skratt för den udda frågan som just dykt upp. Så nu ska alltså Joel får lära sig skjuta kråkor! Ross har nog en liten förkärlek till sitt gevär då han för några dagar kom gåendes med det och PANG så låg det en kråka på gården.

Just ja! Eftersom Joel såg lite chockad ut så la Ross till "You're out on your loose, you can do anything you want!"

Idag är det fredag, vilket betyder att det har varit någon restaurang/servering ikväll, det betyder också ledigt för vår del. Vi jobbade i morse med att städa en husvinge, vi har haft fullt nästan så det har varit enorma mängder tvätt att hänga och vika idag och solen har legat på!

Sen vi slutade vid lunch så har vi inte gjort något riktigt vettigt alls. Vi fick vår första lön idag så vi åkte till den lilla butiken som finns i "stan" och köpte choklad och glass. Två chokladkakor och en marabou för 100kronor blev det, det är nice prize tvärtom!
En liten fotorunda runt ägorna har jag även tagit mig ann och såg minst tio kängurus, var dock rädd för att stöta på en orm bara för att jag vandrade runt i flip-flop på ängarna.

Vi kör en liten bilduppdatering eftersom Agnes uttryckte sig för några dagar sedan "ge mig mer bilder, det är bara det jag vill ha!"


På väg mot Georgetown. Här har vi nått toppen på berget vi ringlade uppför och stötte på två MC-killar som var
pratsugna och gärna tog en bild på oss framför den häftiga utsikten


Plötsligt stod en flock med kossor efter vägen - Välkommen till outbacken!


Fågeln Maggie som den yngsta dottern matade med kyckling - How cruel is that?!


En.. två, tre kängurus ca 40 meter från vårt rum


Flipflop och fotorunda i ormvänlig terräng..


Utsikt från gården


Ett sådant där pungdjur


I det huset ligger vår rum och badrum


Vägen in mot Georgetown city


Även här strövar kor omkring efter vägarna


Välkommen till Latara Motel!


En av vingarna


Baksidan av huvudbyggnaden, vägen leder in mot tvättstugan och här stöter vi dagligen på dessa fågeldjur som
med lite fantasi låter som hundar när man står inomhus


Vänster - badrum, Höger - sovrum


Solnedgång i Georgetown, Queensland, Australien
Kommentarer
Postat av: Tarja Julin

Hej Elsa!

Vilket äventyr du är ute på, minne för livet verkligen! Var tvungen att skriva till dig när jag såg detta på facebook. Modig du är tjejen. Ha det gott och kram från mig, Sofies mamma Tarja

2011-06-17 @ 19:43:12
Postat av: Carina

Tack nu blev Agnes nöjd ;) Jag tycker också om bilderna, men jag vill även läsa hur ni har det. Ser att ni är fint bruna. Jobbar, hårt, och ser kängurur lite nu och då.Låter som en relativt bra tillvaro.

2011-06-18 @ 11:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0